Rugby? Gewoon doen!


Met de kick-off van de Rugby World Cup 2019 is Rugby Nederland ook de campagne “Rugby? Gewoon doen!” gestart.

Oranje speelt niet mee, maar in Nederland kijken, leven en spelen we zeker mee!

Tijdens de Rugby World Cup krijgt de sport natuurlijk veel aandacht in de media, waardoor steeds meer kinderen en volwassenen plezier beleven aan deze meeslepende en leuke sport.

Het plezier van rugby komt voort uit onze kernwaarden; respect, kameraadschap en discipline. Dat zie je terug bij de club om de hoek, maar ook tijdens de Rugby World Cup, waar de scheidsrechter bijvoorbeeld nooit wordt tegengesproken.

Met deze promotie willen we ten eerste nog meer mensen enthousiast maken over de sport, maar vooral ook het aantal jeugd en volwassen rugbyspelers laten groeien.

Wij nodigen iedereen uit om rugby te komen proberen bij een club in de buurt! Rugby? Gewoon doen!

De campagne “Rugby? Gewoon doen!” is opgezet met hulp van onze hoofdsponsor DEGIRO en een samenwerking met Ziggo Sport, waar alle RWC-wedstrijden life te volgen zijn. Dus je kan onze reclame ook via Ziggo Sport zien en wij kunnen beelden van de wedstrijden met iedereen delen. Maar er gebeurt natuurlijk veel meer.

Kijk hier voor meer informatie over de Rugby World Cup 2019, inclusief een samenvatting van de laatste wedstrijd en informatie over activiteiten rond de campagne; “Rugby? Gewoon doen!”.

Geen reacties op "Rugby? Gewoon doen!"


    Laat van je horen

    Basis HTML is goedgekeurd