Stageweek nieuwe instroom

Alle spelers die hun eerste jaar op de Academy zitten en geboren zijn in 2010 of 2009 nemen aan deze week deel. Zit je niet op het Segbroek, Thorbecke of Leonardo vergeet dan niet vast je vrijstelling voor deze week aan te vragen.

Begin van het schooljaar volgt meer gedetailleerde informatie. We verblijven net als de afgelopen jaren bij De Nieuwe Erf in Zevenaar en spelen een wedstijd op woensdagmiddag of avond.
Een stageweek is een afspiegeling van hoe het zou gaan wanneer je als (semi) professional je zou voorbereiden op een internationale wedstrijd. Het is in geen enkel opzicht te vergelijken met een rugbykamp of rugbytoer. Deze week is ook de kick-off van de Academy cultuur waarvan wij verwachten dat de spelers die gaan uitdragen binnen en buiten de Academy; respect voor elkaar, voor de coaches, referees, supportstaf en zorg voor de accommodaties die wij gebruiken.


Stage wedstrijd U13
O.v.v. wijzigingen wordt de wedstrijd gespeeld op woensdag 2 november 2022 op het veld van De Duuvels in Zevenaar. Supporters zijn welkom dus Save the date als dat kan. Tijden en nadere info volgen nog.