RAZW trainingsweek voor U17/U18

Tijdens de trainingsweek wordt er met enige regelmaat een fotoverslag hier op deze website geplaatst.

Dinsdag

Te gast bij de Duuvels

Maandag

De trainingsweek voor de U17/18 begon met wat uitdagingen. De survivalrun kon niet doorgaan vanwege een Covid uitbraak onder de staf daar, het veld bij onze accommodatie was door de afgelopen dagen met mega regen niet geschikt voor een rugby training. Maar een uitdaging gaan we niet uit de weg en met een teambuilding opdracht waarbij elk team van papier een zo hoog mogelijk bouwwerk moest maken en vervolgens buiten 1-2 spelers van het team moest blinddoeken en deze spelers zonder ze aan te raken een parcours laten lopen is het met de teambuilding wel goed gekomen. Big fun! Na het diner even corvée en dan game preparation. Een mooie afsluiting van de eerste dag.

Vanwege alle onzekerheden rondom reizen in relatie tot de Covid maatregelen organiseren we de trainingsweek voor onze oudste spelers dit jaar in eigen land.

We vertrekken maandag 7 februari naar Zevenaar waar we verblijven in een groepsaccommodatie van Buitengoed De Panoven. Voor trainingen en de wedstrijd op woensdag zijn we weer welkom bij RC De Duuvels die ons ook tijdens de trainingsweek voor onze eerstejaars gastvrij hebben ontvangen. 

We zijn blij dat er bij de wedstrijd op woensdag weer publiek mag zijn. De (groot)ouders, ooms, tantes, broers en zusjes en andere supporters zijn van harte welkom. De KO tijd is nog even afhankelijk van wie onze tegenstander wordt. Ben je geïnteresseerd te komen kijken houdt dan de middag en avond vrij in je agenda!

Zoals al een aantal jaren gebruikelijk voor de trainingsweken van onze oudste spelersgroep sluiten er deze week ook niet-Academy spelers uit de regio aan. Ieder jaar nodigen we de spelers die hebben deelgenomen aan ons Outreach programma en in het regionale (RRD) selectieteam zitten uit om mee te gaan. Dit jaar was de voorbereiding wat kort dag en zijn we blij dat er toch nog vier spelers het op tijd met hun school hebben kunnen regelen.

Op naar een intensieve en mooie rugby week!

Geen reacties op "RAZW trainingsweek voor U17/U18"


    Laat van je horen

    Basis HTML is goedgekeurd