Rugby Regio Dagen

Coaches, selectors en teammanagers gezocht!

Voor het landelijke programma van de Rugby Regio Dagen. De nederlandse jeugdspelers hebben jou nodig!

https://forms.gle/fLJsa58uLh7Z1d8K6

Lees hier verder voor meer informatie

Rugby Nederland heeft op haar website op 11 mei uitgebreid toegelicht waar dit programma vandaan komt en waarom.

https://www.rugby.nl/blog/rugby-development-dagen-vanaf-nu-verder-als-regio-rugby

Het gaat om een grote verandering, en wij zijn er als Rugby Academy op gespitst om de nieuwe opzet en de daarvoor noodzakelijke medewerking van de clubs zo goed mogelijk te regisseren.
In ZuidWest hebben we de medewerking van ruim 40 stafleden nodig, op verschillende niveau’s en voor verschillende taken. Voor sommigen kan hun deelname onderdeel zijn van een eigen opleidingstraject bij Rugby Nederland, en dat kan van extra waarde zijn voor jullie als clubs.

Coaches, selectors en teammanagers gezocht!

We nodigen de clubs uit om hierop jullie kader -eventueel in opleiding- uit te nodigen een bijdrage te leveren. Geïnteresseerden kunnen de link volgen en hun interesse kenbaar maken: 

http://​https://forms.gle/fLJsa58uLh7Z1d8K6

In de pdf’s kunt u de planning, selectiecriteria voor de spelers en het overzicht van benodigde staffuncties nalezen.

  • pdf ​tijdschema​: een tijdschema zoals dat landelijk is rondgestuurd. Wij willen het zo doen, maar we kunnenhet niet duidelijk genoeg zeggen: dit gaat alleen goed als jullie ook jullie medewerking hieraan geven. Ook het DJO heeft ons gevraagd e.e.a. vooraf en tijdig duidelijk te communiceren.
  • pdf ​selection proces​ Minis & Cubs U15-U18: een overzicht per leeftijdsgroep hoe en aan de hand van welke criteria selectieplaatsvindt, te beginnen met de stap dat clubs aangeven welke club coaches de nominaties van hun spelers aan ons opgeven
  • pdf ​functies RRD​: in deze bijlage hebben we gevisualiseerd -met fictieve teamnamen- welke posities nodigzijn voor het komende RRD seizoen: coaches, teammanagers, selectors.

Player nomination link RRD (to be used by the clubs)