tegen Eton Manor (GB)

27 Maart 2016 speelde de Rugby Academy Zuidwest U16 tegen het Brtise Eton Manor RFC U17 op het veld van RC de Hookers. Door de afwezigheid van de nationaal team spelers die waren opgeroepen door Rugby Nederland werd het team aangevuld met spelers van RA Zuid en spelers uit het district (dank hiervoor).

Het “nieuwe” team trad zeer gemotiveerd aan tegen de fysiek sterke Engelsen. Een mooie open wedstrijd was het gevolg waar de spelers die onder de RAZW vlag streden nipt verloren met 15-27. Het is zeer waardevol om zonder teveel afspraken en met nieuwe spelers aan te moeten treden. De spelers moeten met elkaar in het moment oplossingen aandragen voor uitdagingen die de engelse opwierpen. Een uitdaging waar de spelers uitstekend invulling aan hebben gegeven en goed voor de persoonlijke ontwikkeling.

De mannen van RC de Hookers waren uitstekend gastheer en hebben de dag fantastisch ingevuld. Speciale dank voor Ben van der Reek die achter de schermen alle puntjes op de i heeft gezet en tevens tijdens de dag als manager het team heeft begeleidt.

Op naar de volgende wedstrijd!

Krijn de Schutter

Geen reacties op "tegen Eton Manor (GB)"


    Laat van je horen

    Basis HTML is goedgekeurd