Tour Heidelberg: dag 3

Om precies 08:00 uur ging weer de wekker voor een mooie rugbydag. (Lees: Harry en David wekken de jongens door op hun deur te kloppen/bonken:)

Iedereen kwam fris en fruitig aan het ontbijt en daarna stond er een ochtentraining op de planning. Deze training begon met een prachtig  meerstemmig “Lang zal ze leven!” voor onze Wolf. Nogmaals
gefeliciteerd jongen !
Na dit gezang heeft Chantal (fysio) de jongens meegenomen voor een uitgebreide warming-up. De training bestond uit oefeningen van handling skills en beslissingen nemen in de aanval. Een kwalitatief erg goede training werd er neergezet door iedereen. Snel douchen, eten en dan huiswerk maken is een ritme wat iedereen nu wel weet en dus makkelijk uitgevoerd werd.

Voor de middag training werden er twee gelijke teams gemaakt en hebben de jongens op een veilige manier een wedstrijd tegen elkaar gespeeld. De geleerde skills/drills waren speerpunten om uit te voeren in de wedstrijd. Dit was zeker te zien en er werd van hoge kwaliteit rugby gespeeld door alle jongens. Helaas waren er ook een paar jongens en meiden die niet konden spelen. Zij hebben met Chantal een conditietraining en hersteltraining gedaan.

In de avond stond zwemmen op het programma… en dat was gewoon FUN! Daarna nog een snack en dan hop slapen voor de alweer op één na laatste dag.

Groetjes uit Heidelberg

Geen reacties op "Tour Heidelberg: dag 3"


    Laat van je horen

    Basis HTML is goedgekeurd