Van onze RugbyAcademy hebben meegedaan:image001

Siem Noorman

We zijn trots op onze mannen!

Nederland Onder 17 – Wales Onder 16

Nederland onder 17 – Wales onder 16

Woensdagavond 8 april jl heeft Nederland onder 17 in een aantrekkelijke wedstrijd van Wales Boys U16 gewonnen met een score van 24-15.

Ruim 300 toeschouwers waren naar Amsterdam gekomen om deze eerste interland van Nederland onder 17 te bekijken.

Nederland nam direct het initiatief in de eerste helft en liet met vlagen snel en attractief rugby zien. Wales kon weinig inbrengen tegen de fysiek sterke voorwaartsen van Nederland en de gevaarlijke aanvalspatronen. Dit resulteerde in een ruststand van 17-3.

In de tweede helft ging Wales in de aanval en dit resulteerde in een aantal scores. De stand werd terug gebracht naar 17-15 en hierbij hadden beide ploegen weer kans op de winst. Met een sterk slotoffensief liet Nederland zien duidelijk de betere ploeg te zijn en dit resulteerde in een prachtige try en een eindstand van 24-15.

Geen reacties op "NL U17 wint met 5 Academy spelers van Wales"