Rugby Nederland U18 tegen Exeter Chiefs – Zondag a.s. 19 February

Beste ouders, verzorgers,

Zondag 19 Februari 2017 speelt een selectie van jong-oranje U18 onder leiding van Tijmen Vader, Mats Marcker en Wiet van Duin een oefenwedstrijd tegen Exeter Chiefs. Aan de Theo Mannbouwmeesterlaan te Den Haag, zal HRC als gastheer optreden. Samen met enthousiaste ouders zijn er veel activiteiten georganiseerd.

U kunt zich voor, en na de wedstrijd tegoed doen aan vele lekkernijen waaronder heerlijk zelfgebakken taarten (Heel Holland bakt krijgt serieuze concurrentie), stroopwafels, zelfgebakken koekjes en Gluhwein. Ook zal er ook weer Merchandise verkocht worden waarmee U de selectie steunt.

HRC heeft ook een speciale actie op de kassa. Bij het afrekenen van uw koffie, drankje of hapje kunt u een klein bedrag extra doneren. HRC zorgt ervoor dat dit geld volledig ten goede komt aan de selectie. Het is natuurlijk ook mogelijk om geld in de sponsor-pot te storten. Zorg voor voldoende kleingeld.

Daarnaast is een loterij georganiseerd met vele leuke prijzen waaronder 2 “Haagse Kakkerpakketten” en Lasergamen bij van der Ende, worden verloot.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de talenten van morgen (eigenlijk al van vandaag), kom naar Den Haag en steun onze jongens tijdens de wedstrijd vanaf de tribune en na de wedstrijd in de kantine.

Voor de jongens is dit een enorm belangrijke stap in de voorbereiding voor het EK. Kom in groten getale naar Den Haag om ze aan te moedigen.

Nb. Op 3 maart zal Jong Oranje U20 een oefenwedstrijd spelen bij ‘t Gooi.

Geen reacties op "Rugby Nederland U18 tegen Exeter Chiefs - Zondag a.s. 19 February"


    Laat van je horen

    Basis HTML is goedgekeurd